Twaalfdelige psychol­o­gische thriller over een onmo­gelijke liefde. Met hoogo­plopende emoties, juridische verwik­kelingen en een raad­selachtige moord.
Twaalfdelige psychol­o­gische thriller over een onmo­gelijke liefde tussen een jonge fotografe Iris en de advo­caat Willem. Iris is getrouwd met Pepijn, een ambitieuze officier van justitie. Willem is ook getrouwd en advo­caat van Huub Couwen­berg, een dubieuze vast­goed­mag­naat. Pepijn doet namens het OM een juridisch onder­zoek naar Couwen­berg. Willem en Pepijn worden niet alleen tegen­standers in de recht­szaal, maar ook in de liefde.

Titel: Overspel
Jaar: 2011
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2012

Misdaad

Gouden Kalf winnaar

Beste Televisiedrama (2012)
Frank Ketelaar
Beste Televisiedrama (2012)
Arno Dierickx
Beste Actrice Televisiedrama (2012)
Rifka Lodeizen
Beste Televisiedrama (2012)
Dana Nechushtan

Gouden Kalf nominaties

Beste Acteur Televisiedrama (2012)
Kees Prins

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte