Tariq en Jesse komen, na een pauze van vijf jaar, elkaar onverwacht tegen in nachtelijk Rotterdam, de stad waar ze samen opgroeiden. Hun vriendschap is nog wel voelbaar, maar niet meer te herstellen.
Tariq en Jesse groeiden samen op in Rotterdam. Nadat ze elkaar vijf jaar niet hebben gezien, komen ze elkaar in nachtelijk Rotterdam onverwacht tegen. Ze zijn blij elkaar te zien, willen niets liever dan de vriendschap die nog wel voelbaar is nieuw leven inblazen. Maar hun levens zijn te veel uit elkaar gegroeid om de draad weer op te pakken. Het komt tot een confrontatie die ook vroeger al broeide. Geïnspireerd op een ervaring uit het leven van de maker zelf.


Credits

Production Design
Set geluid
Sound Design

Titel: Op Zuid
Jaar: 2015
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016

DramaMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.