In een verlaten en vervallen ruimte traint een gespannen man. Hij rent, scherpt zijn mes en drukt zich op. De paranoia wordt steeds meer zichtbaar, hij is duidelijk getraumatiseerd.
Het geluid van schoten. In een verlaten en vervallen ruimte traint een gespannen man. Hij rent, scherpt zijn mes en drukt zich op. De fysieke uitputting is zichtbaar. Tevergeefs zoekt hij een radiofrequentie. Buiten zitten allemaal sluipschutters, zo vertelt hij zijn broer op de vraag of hij nog buiten geweest is. De paranoia wordt steeds meer zichtbaar, hij is duidelijk getraumatiseerd.

Credits

Camera
Set geluid
Sound Design
Productiebedrijf
CZAREVICH

Titel: Oorlog
Jaar: 2007
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2007

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.