Drama waarin Milad in een mentaal doolhof terechtkomt als hij zijn vriendin achterlaat tijdens een wilde achtervolging. Is deze verwarrende nachtmerrie een hersenschim?
Milad bezoekt samen met zijn vriendinnetje Sali en haar zusje Elena een kermis in een zomers park. Tussen de vrolijke momenten door begint de jongen elementen te zien die niet in het decor lijken te passen. Een zwervend gezin dat niet welkom is, mannen met blaffende honden; dreiging, kortom. Wanneer Milad zijn vriendin tijdens een daaropvolgende achtervolging in het nu onveilige park kwijtraakt, komt hij in een mentaal doolhof terecht. Waar komt deze verwarrende nachtmerrie vandaan? Is het een hersenschim?


Credits

Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Sound Design

Titel: One Night Stand XII - Chimère
Jaar: 2017
Duur : 45 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2017

MaatschappijDramaPolitiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.