Verblind door ambitie gaat de jonge en eigenzinnige cosmetische arts Bonnie over lijken om succes te bereiken in een wereld die draait om schoonheid en aanzien.
Midden in het bos is de droomplek van de eigenzinnige jonge arts Bonnie gevestigd: de cosmetische kliniek Planet Beauty. Met de rotsvaste overtuiging dat cosmetische ingrepen bijdragen aan het levensgeluk van mensen, begint Bonnie met haar nieuwe baan. Al snel is ze de populairste arts. Veel ontspanning vindt ze echter niet in haar werk. Vanaf het moment dat door de gangen geruchten gonzen over een prestigieuze fellowship in Amerika, waarmee de eigenaar van de kliniek een van zijn werknemers mag verblijden, raakt de jonge vrouw verblind door ambitie.

Titel: One Night Stand XI - Planet Beauty
Jaar: 2016
Duur : 46 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2016

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.