Wanneer de gedesil­lu­sioneerde Ismaël uit Syrië terug­keert, neemt Neziha haar zoon terug in huis en zet de bezorgde moeder alles op alles om Ismaël te helpen weer een leven in Neder­land op te bouwen.

Maan­den­langheeft Neziha in angst geleefd om haar zoon Ismaël die naar Syrië is vertrokken. Dan krijgt ze het bericht dat Ismaël terug is; gevlucht uit Syrië wordt hij nu vast­ge­houden in Neder­land. Van de rechter mag hij zijn straf­proces, onder strenge voor­waarden, thuis bij zijn moeder afwachten. Neziha is vast­ber­aden haar zoon niet een tweede keer te laten ontglippen en zet alles op alles om Ismaël zijn draai in de maatschappij weer te laten vinden. Maar hoe meer ze hem probeert te bereiken, hoe groter de afstand tussen moeder en zoon wordt.Titel: One Night Stand XI - In vrijheid
Jaar: 2016
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2016

DramaPolitiekMaatschappij

Gouden Kalf winnaar

Beste Actrice Televisiedrama (2016)
Nazmiye Oral

Gouden Kalf nominaties

Beste Televisiedrama (2016)
Floor van der Meulen

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01