Nauwkeurig observerend en intiem portret van regisseur Margot Schaap over een jonge vrouw die contact zoekt met de wereld maar geen verbondenheid voelt.
Regisseur Margot Schaap laat het publiek op subtiele wijze ontdekken wat er aan de hand is met haar personage Lynn. Via een camera die dicht op de huid zit en nauwkeurig observeert, verblijft de kijker een dag lang in Lynns nabijheid. Er is geen sprake van groot drama maar er is wel iets aan de hand met Lynn. Schaap realiseerde een intiem portret van een jonge vrouw die zich wil verbinden met de wereld maar geen verbondenheid voelt.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
The Film Kitchen
Omroep
NTR
VARA TV
VPRO TV

Titel: One Night Stand IV - Lynn
Jaar: 2009
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still