Net als Marianne uit haar eenzame, grijze leven wil stappen, duikt een wit geklede, zwijgende man op uit het water. Ze vangt hem op en proeft door hem het geluk. En dat laat ze zich niet zomaar ontnemen.
Net als Marianne uit haar eenzame, grijze leven wil stappen, duikt een wit geklede, zwijgzame man op uit het water. Ze neemt hem mee naar huis, waar al gauw blijkt dat hij gezocht wordt. Haar maakt het niet uit. De beklemmende, uniforme wereld - met afzettingen van prikkeldraad en identiteitscontroles door gewapende mannen - is met hem en zijn warme lichaam een stuk beter verteerbaar. Ze laat zich haar geluk dan ook niet zomaar ontnemen.

Titel: One Night Stand IV - De tangoman
Jaar: 2009
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.