Drie onbekenden belanden om verschillende redenen op een koude novembernacht in het industriële niemandsland van de Rotterdamse haven. Voor even raken de drie levens van Aziz, Perry en Nazanin elkaar. In de ogen van de ander zien ze oorlog.
Drie onbekenden belanden om verschillende redenen op een koude novembernacht in het industriële niemandsland van de Rotterdamse haven. Voor even raken de drie levens van Aziz, Perry en Nazanin elkaar. Er is oorlog in elk van deze levens en even zien ze die bij de ander in de ogen. Misschien dat ze hierna iets meer van elkaar begrijpen, misschien ook niet. De camera dwaalt ondertussen over de nachtelijke vergezichten waarin alle personages reizigers zijn.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Sound Design

Titel: One Night Stand IV - De ander
Jaar: 2009
Duur : 39 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still
Still