Actueel en rauw-real­is­tisch portret van een jong gezin in Antwerpen dat door economische tegen­spoed steeds verder uit elkaar wordt gedreven.
Antwerpen is het décor voor een rauw-real­is­tische portret van twee jonge mensen en hun zoontje die noodged­wongen bij de ouders van de vrouw intrekken. Vooral de man van het stel heeft het er moeilijk mee maar hij mist de daad­kracht om zijn leven te verbeteren. Regis­seur Smits laat zien hoe economische tegen­spoed zich als een virus door het leven kan verspreiden. Alles gaat tegen­staan en wat eerst alledaagse gebeurtenissen waren, worden nu vijandige situaties.

Titel: One Night Stand IV - Anvers
Jaar: 2009
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2009

Gouden Kalf winnaar

Beste Televisiefilm (2009)
Martijn Maria Smits

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte