Een Nederlands gezin beleeft zijn laatste, lange dag van de vakantie op een camping in Frankrijk. Het eens zo hechte gezin lijkt uit elkaar te vallen, door een verschil in interesses en inzichten.
Een Nederlands gezin beleeft de laatste, lange dag van de vakantie op een camping in Frankrijk. Het eens zo hechte gezin lijkt uit elkaar te vallen, door een verschil in interesses en inzichten. Oudste zoon Casper worstelt met het vooruitzicht te moeten gaan studeren, puberdochter Lucy met haar verlangen seksueel ook mee te tellen. Dan is er jongste zoon Thomas, bij wie de hormonen danig opspelen; moeder Jeanne twijfelt aan haar aantrekkelijkheid en vader Aad - die zijn pogingen het gezin bijeen te houden ten langen leste opgeeft - gaat alleen op avontuur. Elk van de gezinsleden beleeft de laatste dag van de vakantie - of de eerste dag van een nieuw bestaan - op zijn of haar eigen manier. Grote thema's uit het leven worden in deze subtiele komedie op een onnadrukkelijke manier aan de orde gesteld.

Titel: One Night Stand - Au Cigogne!
Jaar: 2004
Duur : 40 minuten
Categorie: Kort Televisie Drama
Editie: NFF 2004

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.