Maud (38) wil niets liever dan een kind. Het is zo’n sterk gevoel dat het haar leven letterlijk bepaalt. Toch moet ze leren accepteren dat ze geen kinderen kan krijgen.

Maud (38) wil niets liever dan een kind. Het is zo’n sterk gevoel, dat het haar leven letterlijk bepaalt. Om haar leven weer op de rit te krijgen en afstand te doen van haar verdriet gaat Maud nog één keer naar het schoolplein en confronteert zichzelf daar met haar gemis.
Op de weg terug vermant ze zich. Ze flirt zelfs met een man die aan de andere kant van de open brug staat te wachten. Maar als de brug langzaam dicht gaat ziet ze opeens dat hij een kindje voorop de fiets heeft zitten.


Credits

Scenario
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Cast (hoofdrol)

Titel: Onderstroom
Jaar: 2011
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still
Still