De negenjarige Noa is bevriend met de monsters onder haar bed. Ze komen Noa 's nachts halen om op avontuur te gaan in de onderbedse wereld. Alles gaat goed, totdat ze samen bovenbeds gaan.
Kort drama over de negenjarige Noa die bevriend is met de monsters onder haar bed. De monsters zijn lid van De Associatie Voor Bedmonsters Die Niet Meer Eng Willen Zijn en komen Noa 's nachts halen om op avontuur te gaan in de onderbedse wereld. Daar heeft ze een zwembad en praat ze met schaduwdraken. Zo kan ze even vergeten dat haar ouders vreselijk saai zijn. Alles gaat goed, totdat ze samen bovenbeds gaan.


Titel: Onderbeds
Jaar: 2016
Duur : 27 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016

DramaJeugdHumor

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.