Korte stop-motionanimatie, vrijwel geheel vervaardigd met behulp van wol, over een volwassen man die terugkeert naar de naturistenomgeving uit zijn jeugd om afscheid te nemen van zijn zieke moeder.
Wanneer zijn moeder ernstig ziek wordt, keert de volwassen Willy terug naar de naturistenomgeving uit zijn jeugd om afscheid te nemen. Verdriet, vroege herinneringen en een verwarrende nacht in het bos lijken hem fataal te worden. Tragikomische stop-motionanimatie, vrijwel geheel vervaardigd met behulp van wol. Deze gevoelige vertelling van epische proporties, met dito landschappen, sleepte wereldwijd vijfentwintig prijzen in de wacht, waaronder de Grand Prix HAFF Verhalende Shorts in 2012.

Titel: Oh Willy
Jaar: 2011
Duur : 17 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still