André, werkloos en in de rouw, gaat samen met de dakloze tiener Thierry op zoek naar diens familie. De reis die ze samen maken is het begin van een bijzondere vriendschap.

Het NFF kijkt ook dit jaar weer over landsgrenzen heen en vertoont een aantal bijzondere co-producties met onze zuiderburen, waaronder speelfilms Dealer en Nowhere en de documentaire A Parked Life.

Ex-vrachtwagenchauffeur André (55) vult zijn dagen met het opknappen van een afgelegen wegrestaurant. Zijn routineuze bestaan wordt opgeschrikt wanneer hij de dakloze tiener Thierry betrapt op een poging tot inbraak. Sterk geraakt door zijn verhaal, neemt André hem onder zijn hoede en gaan ze op zoek naar een spoor van Thierry’s familie. Tijdens hun roadtrip groeit niet alleen een bijzondere vriendschap, maar ook het besef dat ze elkaar nodig hebben om het verleden te laten rusten en naar de toekomst te kunnen kijken.

Combiticket Prof Talk +Nowhere
Verleng je festivalbezoek! Bij aankoop van een ticket voor de film Nowhere bestel je een gratis ticket voor de Prof Talk van de regisseur van Nowhere, Peter Monsaert. Wil je meer weten over het werkproces van de film? Kom op zaterdag 24 september 15:00 na de NFF Prof Talk: Peter Monsaert. Claim je gratis ticket in het betaalvenster. Kijk hier voor meer informatie.

Titel: Nowhere
Jaar: 2022
Duur : 1 uur, 50 minuten
Categorie: Speelfilm
Thema: Familie, Identiteit
Editie: NFF 2022

Stills

Stills
Stills
Stills
Stills