Stuiterende oogballen en andere vreemde verschijnselen, strak gemonteerd op drum & bass-beats. Eén ding is zeker: hierna heb je voorlopig geen trek meer in donuts.
De drum & bass-beats van dj-formatie Noisia geven regisseur Henk Loorbach (werkend onder het pseudoniem Superelectric) het skelet om een strak gemonteerde nachtmerrie vol surrealistische vondsten op te tuigen. Van stuiterende oogballen tot sinistere schaduwfiguren en van een bezeten kopieerapparaat tot een harige donut. Smakelijk is anders.

Onderdeel van Fullscreen: videoclips of het NFF, waarin muziekjournalist Job de Wit de clip-oogst van het afgelopen jaar doorneemt met gasten Sef en Ome Omar.

Titel: Noisia - Collider
Jaar: 2016
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016

Muziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.