Een humoristische, ongemakkelijke korte film over een gezin waarin ieder elkaars eigen rol als kind, ouder, maar ook als man en vrouw in twijfel trekt.
Niet thuis neemt ons mee in het moment van een gezin waarin de kinderen hun eerste stappen naar volwassenheid zetten. Tevens het moment dat ouders zich bewust worden van de verwachtingen die ze van hun kinderen hebben, zowel op het gebied van identiteit als van toekomstige ontwikkeling. En hoe zit het eigenlijk met de rollen binnen het gezin? Iedereen trekt elkaars eigen rol als kind, ouder, maar ook als man en vrouw in twijfel.

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Set geluid

Titel: Niet thuis
Jaar: 2021
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills
Stills