Je eerste grote liefde, de eerste die vertelde dat ze van je hield. Twee meisjes vechten tegen de onuitgesproken woorden. De een zoekt contact terwijl de stilte van de ander steeds minder ruimte laat.
Je eerste grote liefde, de eerste die vertelde dat ze van je hield. Twee meisjes vechten tegen een monster van onuitgesproken woorden. Het ene meisje zoekt naar contact, terwijl de stilte van de ander steeds minder ruimte laat. Hoe kun je degene met wie je voor het eerst naakt in slaap viel vertellen wat je werkelijk bezighoudt? Uitstellen lijkt soms gemakkelijker dan een besluit nemen.

Credits

Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Cast (bijrol)

Titel: Niet dat ik niet van je hou
Jaar: 2016
Duur : 16 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2016

RomantiekGenderDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.