Lichtvoetige documentaire waarin de regisseur onderzoekt wat er voor nodig is om een voetafdruk achter te laten op deze wereld. Hoe maak je jezelf onsterfelijk? Met een Wikipedia-pagina misschien?
In deze lichtvoetige, persoonlijke documentaire met zelfspot onderzoekt regisseur Martijn de Vos wat er voor nodig is om je voetafdruk achter te laten. Wie zullen je onthouden tot ver na je dood? Hoe krijg je bijvoorbeeld een eigen Wikipedia-pagina en wat moet er dan eigenlijk op komen te staan? Door proefondervindelijk onderzoek en gesprekken met kenners op het gebied van on- en offline bekendheid, leert hij de harde waarheid kennen; je moet toch echt éérst iets presteren voordat je onvergetelijk verklaard kan worden.

Credits

Scenario
Sound Design
Geluidsnabewerking
Montage

Titel: (Nader te bepalen)
Jaar: 2019
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2019

Maatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.