Salina moet haar veilige Roma-kamp verlaten om met haar vader naar het zuiden te rijden. In de auto klampt ze zich vast aan het beeld van Sint Sara. Zal de beschermheilige haar de juiste weg wijzen?

Salina moet midden in de nacht, na haar verjaardagsfeest, haar veilige Roma-kamp verlaten om met haar vader naar het zuiden te rijden. Haar moeder blijft achter, samen met de musicerende en nog feestvierende buren. In de auto klampt Salina zich vast aan de beeltenis van Sint Sara. Welke kant zal haar leven op gaan? Alleen deze beschermheilige kan haar de juiste weg wijzen.

Titel: Morgen is alles beter
Jaar: 2012
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still