Een tiener moet het overlijden van zijn moeder zien te verwerken. Ook zijn in zichzelf gekeerde vader heeft moeite met het verlies. Kunnen ze elkaar vinden in hun rouw?

Sinds het overlijden van zijn moeder, onderdrukt Sam (17) zijn emoties. Ook Sams vader lijkt zich voor de pijn én voor zijn zoon te hebben afgesloten. Als Sam op een dag verliefd wordt op de kleurrijke Liv, lijkt dat een eerste lichtpuntje na een deprimerende periode. Maar het is ook een kwestie van tijd voordat de bom barst. Een eenzaam dolende Sam zoekt de kracht om de confrontatie met zijn vader aan te gaan, en zo het verlies van zijn moeder te verwerken.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking

Titel: Moonrise Carcosa
Jaar: 2019
Duur : 16 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019

RomantiekDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.