Hoe zou rouw eruitzien, als die een fysieke gedaante zou aannemen? Een oude jager gaat er de strijd mee aan: hij kan en wil de dood van zijn vrouw niet zomaar accepteren.
Een oude jager die zijn vrouw verzorgt op haar sterfbed, kan haar naderende dood moeilijk accepteren. Maar als hij op een dag het bos in gaat, kan hij de confrontatie niet langer uit de weg gaan. In de dialoogloze, even ingetogen als dramatische film neemt rouw allerlei gedaanten aan - van een zwarte wolk die je wil omringen en opslokken tot een berg stenen. De jager gaat er verwoed de strijd mee aan.

Credits

Producent
Production Design
Sound Design
Geluidsnabewerking
Visual Effects
Productiebedrijf
OAK Motion Pictures

Titel: Mirage
Jaar: 2021
Duur : 16 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills