Korte jeugdfilm over Ramon (11), die samen met zijn broer Shariff (14) op survivalkamp is. Als Ramon hun kampleider ervan verdenkt een weerwolf te zijn, luistert niemand - ook zijn broer niet.
Ramon (11) is samen met zijn oudere broer Shariff (14) op survivalkamp. Omdat Ramon niet van de hoge kabelbaan af durft, wordt hij al snel beschouwd als bangerik. Dus wanneer Ramon hun kampleider ervan verdenkt een weerwolf te zijn, luistert niemand naar hem - ook zijn broer niet. Shariff is namelijk alleen maar bezig met een meisje. Dan moet Ramon maar stoer zijn en in zijn eentje op zoek gaan naar de waarheid!

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: Meneer Braker
Jaar: 2012
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still