Een jong stel draait lichtelijk verveeld om elkaar heen in het moderne Shanghai. Hun relatie zit in een impasse, ze communiceren amper. Een ontmoeting met haar ex zet de vrouw aan het denken.
Twee jonge Chinezen draaien lichtelijk verveeld om elkaar heen in het moderne Shanghai. Zij werkt in een tranceclub, hij is dj. Overdag zijn ze samen thuis, maar hun relatie lijkt in een impasse te zitten. Ze communiceren amper en maken ruzie om niks. Een ontmoeting met haar ex op straat zet de jonge vrouw aan het denken. Ze kleedt zich anders en heeft een ander kapsel, maar is ze wezenlijk veranderd?

Credits

Uitvoerend Producent
Camera
Production Design
Set geluid
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Motel Films
Distributie
IDTV Film

Titel: Melody Z
Jaar: 2007
Duur : 20 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2007

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still