Kort drama over het leven van een groep jonge vrienden in de grote stad. Vastgeroest in een dagelijkse sleur van hangen en chillen, praten ze meer over hun toekomst, dan dat ze eraan werken.
In dit stadsverhaal over potenties, seks en keuzes wordt een portret geschetst van een gemengde groep jongeren in de bruisende straten van wereldstad Brussel. Moktar en Felix groeiden beiden op in de wijk Molenbeek, waar ook jeugdvriendin Dina met haar Congolese roots en de blonde, stoere Eva wonen. Allemaal worstelen ze met een zoektocht naar identiteit, ambities en een plek in deze moderne samenleving. Zo droomt Felix over hiphop en drugs, terwijl Moktar voor zichzelf probeert uit te maken waar zijn geluk ligt.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Kostuumontwerp
Sound Design
Cast (hoofdrol)

Titel: Meli Melo
Jaar: 2018
Duur : 19 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019

DramaMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.