Roman­tische komedie over drie Euro­peanen die in Brussel werken. Het trio vindt elkaar in de behoefte aan wezen­lijk contact en liefde. Maar persoon­lijke omstandigheden maken hun relatie complex.
Elke maand verhuist het Europees Parlement van Brussel naar Straats­burg en weer terug. Drie eenlingen uit verschil­lende landen werken ieder binnen een onderdeel van die Europese, poli­tieke smeltkroes. Ze vinden elkaar in hun eenza­amheid en de behoefte aan wezen­lijk contact, liefde en geluk. Maar seksuele voorkeuren en andere persoon­lijke omstandigheden maken hun relaties behoor­lijk complex. Roman­tische komedie tegen de achter­grond van het inten­sieve streven naar Europese eenheid.

Titel: &ME
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2013

RomantiekInternationaal

Gouden Kalf winnaar

Beste Camera (2013)
Richard Van Oosterhout

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte