Een experimentele documentaire die zoekt naar antwoorden op de vraag ‘Hoe om te gaan met het huis dat je achterliet?’ Een blik in het brein van een mens op zoek naar vrijheid.
Een experimentele documentaire die zoekt naar antwoorden op de vraag ‘hoe om te gaan met het huis dat je achterliet?’ Deze zoektocht vraagt om een mentale reis door verschillende landen, woonplaatsen en tijden, via talloze veelal duistere herinneringen. Confrontaties met het gevoel ontheemd te zijn. Wat betekent het een mens te zijn? Hoe maak je contact? Tot wie verhoud je je en op welke manier? Wie is de ander? Wat is waarheid? Een blik in het brein van een mens, op zoek naar vrijheid.

Credits

Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
HilmandiProductions
Postproductiebedrijf
HilmandiProductions
BamiyanFilmproduction

Titel: Me Montage
Jaar: 2017
Duur : 22 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2017

MaatschappijPolitiekGeschiedenis

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.