Als er straks door de overbevolking geen woningen meer te vinden zijn, gaan mensen dan in opslagruimtes wonen? Deze clip neemt een kijkje in zulke kale en kille kamers waar mensen wonen en werken.

Zwartwit-clip waarin de camera in één take door een gang gaat langs verschillende kale en kille kamers, waar gewoond en gewerkt wordt. Aan het eind wordt duidelijk dat het eigenlijk opslagruimtes zijn - waar mensen mogelijk hun toevlucht zoeken als er door overbevolking niet genoeg woningen zijn. Volgens regisseur Adjei kwam het idee voor de clip voort uit de track, die hij opvatte als een noodkreet in een wereld die zijn menselijkheid aan het verliezen is. Een van de acteurs is Olegar Fedoro, bekend van zijn rol in Andrei Tarkovsky’s sf-klassieker Stalker.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Productiebedrijf
COMPULSORY.

Titel: Mark Pritchard ft. Bibio - Give It Your Choir
Jaar: 2017
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.