Kort drama over een vrouw die aanspoelt in een onbekende wereld. Een om hulp roepend kind doet een monster in haar ontwaken en ze vlucht. Haar helse reis confronteert haar met innerlijke demonen.
Een roeibootje dobbert op een eindeloze, mistige oceaan, met aan boord een jonge vrouw. Ze schrikt wakker van een om hulp roepend kind. Met iedere nieuwe kreet van het kind ontstaan er zwarte vlekken op het lichaam van de vrouw, alsof een monster uit haar probeert te ontsnappen. Ze rent ervan weg, maar ze belandt in dit korte drama in een nachtmerrieachtige trip door een duistere wereld. Hoe ze ook blijft vluchten, uiteindelijk zal ze de confrontatie aan moeten gaan met het monster in zichzelf.

Titel: Mania
Jaar: 2019
Duur : 8 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2019

DramaGezondheidMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.