Waarom lukt het Marieke niet zich te verbinden met betrouwbare mannen? Zelfportret en zelfonderzoek over liefdesangst, paaldansambities en het besluit alles te laten zien in een dans over pijn, hoop en kracht.
'Hallo, ik ben Marieke en ik ben bang voor liefde.' Met die aanhef presenteerde fotograaf en journalist Marieke de Bra deze eerste documentaire op het crowdfundingplatform Cinecrowd. Een gefilmd zelfportret over haar besluit met paaldansen haar kansen in de liefde te vergroten, over het gebrek aan binding met haar ouders, en een rigoureuze keuze. Sexy paaldans zal haar kansen in de liefde niet vergroten, maar ze besluit met een persoonlijke choreografie op het Nederlands kampioenschap paalsport haar kwetsbaarheid en kracht te laten zien.

Titel: Mama
Jaar: 2021
Duur : 47 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

filmstill knuffel low res.png