Geïnspireerd op waargebeurde feiten uit de jaren 1970. Een groep zwangere, Belgische tieners wacht in het geheim, onder het streng wakend oog van zusters hun bevalling af.
België, 1978. Katja en een stel andere levenslustige, zwangere tieners wachten in het geheim, onder het streng wakend oog van de zusters hun bevalling af. Sommigen willen deze misstap zo snel mogelijk vergeten, maar Katja verlangt intens naar een eigen kindje. De meisjes smeden vriendschappen en delen in deze maanden lief en leed, totdat de veilige zeepbel uiteenspat en Katja beseft welke plannen de zusters achter haar rug om smeden.

Titel: Little Black Spiders
Jaar: 2012
Duur : 1 uur, 34 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2012

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Still
Still
Still
Still
Still
Still