Spannende thriller waarin jonge atlete Marie bij haar nieuwe vriend intrekt in zijn appartement op Linkeroever. Ze hebben een gepassioneerde relatie tot Marie ontdekt dat de vorige huurster verdwenen is.
Spannende thriller waarin jonge atlete Marie bij haar nieuwe vriend intrekt in zijn appartement op Linkeroever. Ze hebben een gepassioneerde relatie tot Marie ontdekt dat de vorige huurster verdwenen is. Er duikt een geheime brief op. En Marie begint te twijfelen of ze haar vriend wel helemaal vertrouwen kan en ervaart Linkeroever, ooit gebouwd als droomstad, steeds meer als een nachtmerrie. Langzaam verliest Marie haar grip op de realiteit.

Titel: Linkeroever
Jaar: 2008
Duur : 1 uur, 45 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.