Licht absurdistisch, kort drama over een dame die opeens konijnenoren krijgt. Ze hoopt van haar ‘kwaal’ verlost te worden, maar dat lijkt onmogelijk.

Licht absurdistisch drama, gebaseerd op een boek van Imme Dros. Een onzekere vrouw van middelbare leeftijd ontdekt op een dag dat er konijnenoren uit haar hoofd groeien. Geschokt en verward haast ze zich naar de huisarts om van haar ‘kwaal’ verlost te worden. Maar de arts luistert slecht en haar naaste omgeving lijkt nauwelijks tijd of aandacht voor haar te hebben. Jeanet denkt dat ze er alleen voor staat, tot ze bij haar echtgenoot aanklopt.

Titel: Lief konijn
Jaar: 2012
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

Gouden Kalf nominaties

Beste Korte Film (2012)
Camiel Schouwenaar

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.