De korte animatiefilm Layang-Layang draait om de nostalgische herinneringen die de vader van de maker ophaalt over zijn jeugd in Indonesië.
De vader van maker Dewi Hartono is opgegroeid in Indonesië en heeft zich behoorlijk moeten aanpassen aan Nederland. Hij vertelt nog altijd vol hartstocht over zijn geboorteland. In de animatiefilm Layang-Layang visualiseert Hartono de verhalen van haar vader, vanaf zijn jeugd in Indonesië totdat hij haar moeder ontmoette en naar Nederland verhuisde. De maker laat haar licht schijnen over de twee compleet verschillende culturen, beide met hun eigen schoonheid, waar ze bijgevolg zelf in is opgegroeid.

Credits

Producent
Sound Design
Muziek
Cast (hoofdrol)
Cast (bijrol)
Scenario
Productiebedrijf
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht

Titel: Layang-Layang
Jaar: 2021
Duur : 6 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still