Energieke melancholische comedy over drie Amsterdamse losers die fortuin hopen te maken als ze een laptop vol juridisch belastend materiaal vinden. De criminele wereld en het justitiële apparaat laten echter niet met zich sollen.

Ergens in een chique gedeelte van Amsterdam Oud-Zuid bivakkeren drie aan lager wal geraakte mannen in een krakkemikkig bootje. Dirk (38) is een gesjeesde architect, John (45), een drankdoorlopen ex-rocker, en Quickie (19), een beweeglijke, druk pratende jongen die door alle instanties als lastpost is uitgekakt. Als ze op straat een laptop van de Officier van Justitie vinden proberen ze een slaatje te slaan uit de erin aangetroffen belastende dossiers.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Geluidsnabewerking

Titel: Laptop
Jaar: 2012
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2012

Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.