Het leven van de 23-jarige Kristian draait om muziek. Met zijn beste vrienden (waaronder de regisseur) zit hij een band. Een mogelijke spelbreker: een hersentumor die voor de tweede maal voor paniek zorgt.
Het leven van de 23-jarige Kristian draait om muziek. Hij speelt gitaar en samen met zijn beste vrienden (waaronder de regisseur) vormt hij een band, maar zijn leven neemt een dramatische wending als hij voor de tweede keer geopereerd moet worden aan een hersentumor. Het is onzeker of hij daarna nog zal kunnen wat hij nu kan. Na een voorspoedig herstel, blijkt de tumor hardnekkiger en ernstiger dan verwacht.


Credits

Producent
Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Nederlandse Filmacademie
Omroep
AVROTROS
Postproductiebedrijf
Amator Postproductie

Titel: Kristians prelude
Jaar: 2017
Duur : 28 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2017

GezondheidMuziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.