Kort drama waarin de terminaal zieke twintiger Ahmed in het reine moet zien te komen met zijn onvermijdelijke dood. Een bucketlist biedt soelaas: je leeft ten slotte maar één keer.
Twintiger Ahmed krijgt te horen dat hij terminaal ziek is. In eerste instantie doet hij in zijn ontkenningsfase er alles aan om de angstaanjagende werkelijkheid te ontlopen. Maar de kop in het zand steken blijkt niet te helpen. Op het moment dat hij niet dieper kan gaan, beseft Ahmed dat hij de realiteit moet accepteren en er het beste van moet maken. De zieke twintiger besluit in dit korte drama elke milliseconde die hem nog rest te benutten door het afwerken van zijn bucketlist; je leeft ten slotte maar één keer.


Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Scenario
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Visual Effects

Titel: KORT! - #YOLO4REAL
Jaar: 2017
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2017

GezondheidDramaRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.