Short waarin twee slackers van begin twintig hun dagen vullen met het ophalen van jeugdherinneringen. Wanneer ze horen van een schuimparty, besluiten ze nog één keer hun tienerjaren te herbeleven.
Gaby en Kesh zijn begin twintig en vastgeroest in het dorp waar ze opgroeiden: ze hangen rond bij een fastfoodrestaurant en op de parkeerplaats van de buurtsuper, waar ze hun gloriejaren als tiener memoreren. Als ze ontdekken dat er een schuimparty aanstaande is, willen ze er absoluut heen om een hoogtepunt uit hun tienertijd te herbeleven. Eenmaal in de nattige hel raken ze elkaar direct kwijt en worden ze prompt voor 'boomer' uitgemaakt. Deze trip down memory lane pakt lang niet zo cool uit als gehoopt.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Kostuumontwerp
Sound Design

Titel: KORT! - Stuckwitu
Jaar: 2020
Duur : 9 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Stills