Korte road­movie waarin de broers Ivar, Boris en diens vriendin Kaat in de zomer van 2010 op de bonnefooi afreizen naar Sevilla. Een jaar later maken twee van hen de reis af die ze ooit samen begonnen.

In de zomer van 2010 reizen de broers Ivar (20), Boris (22) en diens vriendin Kaat (22) op de bonnefooi naar de Spaanse stad Sevilla. In deze korte road­movie wordt hun span­nende reisavon­tuur versneden met beelden uit de zomer van 2011. In dat jaar maken Ivar en Kaat exact dezelfde reis nog eens, om samen af te maken waar ze ooit met z’n drieën aan begonnen zijn. Wat is er in de tussen­tijd veranderd?

Titel: Kort! - Sevilla
Jaar: 2012
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

Gouden Kalf winnaar

Beste Korte Film (2012)
Bram Schouw

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte