Loes Luca leest in voice-over een lezersbrief voor over een falend huwelijk, terwijl de camera door een animatiewereld glijdt van 2D-figuren in de in 3D gestileerde nieuwbouwwijk Fascinatio.
'Fascinatio, gemeente Rotterdam', staat op het plaatsnaambord. De camera glijdt door een animatiewereld van 2D-figuren tegen de achtergrond van een in 3D gestileerde nieuwbouwwijk. In voice-over leest Loes Luca een lezersbrief voor. Het beeld vervaagt en vervormt als zij vertelt over haar hoofdpijnaanvallen. De camera gaat een huis binnen, waar foto's en kindertekeningen meebewegen met het voorgelezen verhaal over een falend huwelijk.

Credits

Producent
Set geluid
Sound Design
Cast (hoofdrol)
Productiebedrijf
Urrebuk

Titel: Kort Rotterdams - Fascinatio
Jaar: 2005
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.