Frankenstein meets King Kong in zes minuten - en dat in Rotterdam. Deze snelle animatie, over een vreemde professor en zijn opstandige hulpje, is gemaakt in 3D en vereist dus een speciaal brilletje.
Een korte 3D-animatie, te bekijken met een blauw-rood brilletje. Het verhaal, rond een merkwaardige wetenschapper en zijn opstandige hulpje, toont zoveel mogelijk 3D-effecten. Neuzen, apparaten en de tanden van een reuzengorilla steken uit het platte vlak, terwijl op de achtergrond de Rotterdamse skyline voorbijtrekt. Een soort 'Frankenstein meets King Kong' in zes minuten, strak getekend, snel verteld, met ouderwetse horrormuziek.

Titel: Kort Rotterdams - De 3D machine
Jaar: 2008
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2008

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still