Erik (8) gaat voor het eerst van zijn leven naar de sauna. Daar lopen allemaal grote mensen in hun blootje rond, met bungelende piemels, hangende borsten en drillerige vleesmassa's.
Een jongetje zit met zijn vriendinnetje op de wip. Dan moet hij met zijn moeder mee, voor het eerst naar de sauna. Daar lopen allemaal grote mensen in hun blootje rond, met bungelende piemels, hangende borsten en drillerige vleesmassa's. Buiten bij de uitgang staat een geklede slanke vrouw met een lieftallige glimlach. Als het jongetje 's avonds welterusten is gekust, droomt hij dat ze samen op de wip zitten. In hun blootje.

Titel: Kort! - Naakt
Jaar: 2006
Duur : 7 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2006

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still