Als de vijfjarige Roxy een geribbeld condoom uit het toilet vist, zegt haar vader dat het een sluikrups is. De gevolgen van zijn leugentje confronteren hem met zijn seksuele tekortkomingen.
Deel uit de serie Kort!, een samenwerkingsproject tussen NPS, het Nederlands Fonds voor de Film, het Stifo en het Cobofonds. Film over een stel waarvan de man voor de zoveelste keer geconfronteerd wordt met een initiatief van zijn vrouw om hun seksleven wat spannender te maken: een geribbeld condoom. Tegen zijn dochtertje vertelt hij dat het condoom een sluikrups is. De gevolgen van zijn leugentje confronteren hem juist met zijn seksuele tekortkomingen.

Credits

Producent
Production Design
Productiebedrijf
Corona Pictures
Omroep
NTR

Titel: Kort! - De sluikrups
Jaar: 2002
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2002

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still