Terwijl de zomer voor de zeventienjarige skater Marley buitenshuis eindeloos lijkt, tekent zich binnenshuis het naderende einde van het huwelijk van zijn ouders af.
Marley is een puberende skater van zeventien. Hij is enig kind en woont met zijn vader en moeder in een simpel rijtjeshuis. De thuissituatie is op zijn zachtst gezegd gespannen, want de vader vermoedt dat de moeder vreemdgaat. Marley wordt te pas en te onpas geconfronteerd met het huwelijksleed van zijn ouders en zoekt zijn heil buitenshuis. Een fragmentarische vertelling van een naderend einde in een ogenschijnlijk eindeloze zomer.

Titel: Kort! - Crooked 180
Jaar: 2015
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2015

Drama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.