Lauren (11) blijft met haar broer Wout (16) en zus Marit (14) een weekend thuis zonder ouders. Dan ontdekt ze dat Wout en Marit in een magische wereld verkeren die nog gesloten is voor de benjamin.

De elfjarige Lauren past samen met haar grote broer Wout en zus Marit op het huis wanneer hun ouders een weekendje weg zijn. Lauren kijkt enorm op tegen haar al zestienjarige broer, die, net als de veertienjarige Marit in een magische wereld lijkt te verkeren die voor Lauren nog onbekend terrein is. Laurens stille bewondering en haar gevoel van buitengesloten worden strijden om voorrang.

Credits

Producent
Production Design
Productiebedrijf
Lemming Film
Omroep
NTR TV

Titel: Kort! - Broer
Jaar: 2011
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2011

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Still