Een oudere man kwijnt eenzaam weg in een verzorgingstehuis. Maar als zijn geliefde kanariepiet onverwachts een menselijke vorm aanneemt, gaat hij op zoek naar avontuur.
Een oudere man kwijnt weg in een verzorgingstehuis. Zijn familie bezoekt hem uit schuldgevoel, maar probeert zo snel mogelijk weg te komen uit de bedompte sfeer. De oudere man maakt het hen makkelijk en gedraagt zich doods. Maar zodra iedereen weg is, glimlacht hij tevreden terwijl hij zijn kanariepiet Arie zachtjes toespreekt. De menselijke vorm die de vogel onverwachts aanneemt, is het startschot voor een avontuur.

Credits

Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design
Montage

Titel: Kort! - Arie
Jaar: 2009
Duur : 10 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2009

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.