Het leven van een jonge automonteur neemt een drastische wending wanneer een vrouw wordt aangereden voor zijn garage. Maar wat is er eigenlijk écht gebeurd?
Lucas Rêves is een jonge automonteur met een zwaar en eentonig leven. Hij heeft de ambitie om chirurg te worden, maar hij heeft nooit de kans gekregen om dit waar te maken. Als een mysterieus figuur voor zijn garage een vrouw aanrijdt, krijgt hij de kans zich te bewijzen. Even lijkt het erop dat Lucas’ droom werkelijkheid wordt, maar al snel ontdekt hij de schaduwkant van zijn eigen ambities. Bovendien blijft de vraag, wat is er eigenlijk écht gebeurd?

Titel: Karoshi
Jaar: 2021
Duur : 17 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Stills

Still
Stills
Stills