In kinderserie Kabam! maken we kennis met de kinderen uit groep drie van Meester Mo, met hun herkenbare angsten én fantasierijke oplossingen. In deze aflevering krijgt Berith hulp uit onverwachte hoek...
In kinderserie Kabam! maken we kennis met de kinderen uit groep drie van Meester Mo, met hun herkenbare angsten én fantasierijke oplossingen. In de aflevering Kabam! - Gymtovenaar is Berith haar gymtas vergeten en moet zij een broekje en shirtje kiezen uit de bak met gevonden voorwerpen. Ze is bang dat ze wordt uitgelachen en blijft treuzelen… Tot ze hulp krijgt van een tovenaar!

Titel: Kabam! - Gymtovenaar
Jaar: 2021
Duur : 8 minuten
Categorie: Dramaserie/singleplay
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.