Drama over de dromen en struggles van een groep jongeren uit Kanaleneiland die hard op weg zijn naar de top. Maar dan staan ze voor de keuze: gaan ze voor de faam, de vriendschap of het snelle geld?
Soufian, Malik, Greg, Marcellino en Yasin dromen van een leven vol fame, fortune en alles wat daarbij hoort. Ze zijn jong, zelfverzekerd en rap op weg naar succes. Maar gaandeweg zien ze in dat het niet altijd gemakkelijk is om de top te bereiken als rapper, bokskampioen, of als manager. Er dienen keuzes te worden gemaakt. Wie blijven ze trouw? Hun familie, hun muziek, of elkaar? De jongens staan in dit drama elk voor eigen dilemma’s die hun verdere levens zullen bepalen. Anders forceert het leven vroeg of laat zelf wel een beslissing voor ze. Bijzonder: deze film is gemaakt door jongeren van Cultuurhuis Kanaleneiland zelf.

Titel: Je gaat zien, broer!
Jaar: 2018
Duur : 33 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018

DramaJeugdHumorMaatschappijSportMuziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.