Een unieke en creatieve inkijk in de emotionele belevingswereld van zorgmedewerkers, die midden in de coronacrisis stonden en (anoniem) hun hart luchtten.
De coronacrisis raakt zorgmedewerkers enorm. Elf van hen bellen tussen hun diensten door met de filmmaker om hun hart te luchten. De anonimiteit van de telefoongesprekken stelt hen in staat alles te vertellen. Hun aangrijpende verhalen worden gevisualiseerd in animatie, found footage en nieuw gefilmd associatief materiaal; de camera vangt de leegte op straat, dwaalt door gangen van een leeg ziekenhuis en vliegt ’s nachts over een snelweg naar huis.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Visual Effects
Productiebedrijf
Yalla docs

Titel: In het hoofd van de dokter
Jaar: 2021
Duur : 30 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2021

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Bekijk trailer

Stills

Stills
Stills